yes yogales

veilige online zwangerschapsyoga & positieve informatie

Zwanger zijn is het ultieme vrouw zijn. Om dat ten volste en vanuit vertrouwen te beleven geef ik zwangerschapsyogales. Zelf wilde ik dat tijdens mijn zwangerschap heel graag thuis doen op een veilige en goed begeleide manier, maar online kon ik niet vinden wat ik zocht. Uit deze hartewens ontstond YesYogales. Een online community om zwangerschap en bevallen intuïtief, gezond en met plezier te ervaren.

Nieuwsgierig? Probeer het nu tien dagen voor 1 cent.

Hanneke Megens

mama, zwangerschapsyogadocent, avonturier van h’eerlijk leven

Terug naar je natuur en connecten met je hart. Als zwangere vrouw ben je puur en open, je intuïtie en instinct weten precies wat te doen en je baby groeit als vanzelf in je prachtige buik. Daar weer op vertrouwen en volop van genieten, dat is mijn wens voor jou en de reden om zwangerschapsyoga te geven en deze community te creëren.

Een plek waar je met een gerust hart rond kan kijken, goed en eerlijk wordt geïnformeerd, zonder dat je in angst (verhalen) terecht komt.

Zes jaar geleden startte ik met het geven van lifestyleadvies, yoga retreats & yogales. Allereerst yin & yang yoga dat ik leerde van de beste (internationale) leraren en dit jaar volgde ik de specialisatie zwangerschapsyoga bij de internationale organisatie Birthlight. Zwanger zijn is zo intuïtief, krachtig en puur. Ik vond het geweldig om te ervaren en gun jou ook de best mogelijke zwangerschap en bevalling.

Ook ben ik partner van Rik, moeder van Max, voluit vrouw, Brabantste Bourgondiër, levensgenieter, natuurmens, boogschutter, energiek en vrolijk. Niet denken, maar doen en luisteren naar je hart. Welkom!